Košík je prázdný

Jak vyzrát na maturitu? Aneb jednoduchá strategie do kapsy

Čeká tě letos maturita a pořád ještě tápeš, z čeho se vlastně učit a kde najít všechny materiály? Připravili jsme pro tebe krátký souhrn těch nejdůležitějších zdrojů, které můžeš využít k přípravě.

příprava na maturitu

1. Vzorové testy

Pokud ti nahání strach didaktické testy, nejlepší možnou přípravou je projít si testy z minulých let. Jen tak se můžeš vcítit do situace, až budeš psát test „naostro.“ Doporučujeme dodržovat při vypracovávání testu doma všechny náležitosti, tak jako by to bylo ve škole. Nezapomeň si tedy nastavit stopky a podívej se, jaké můžeš používat pomůcky. Na našich stránkách jsme pro tebe připravili zadání a výsledky maturitních testů z minulých let, a to z českého jazyka a matematiky.

2. Výuková videa

Potřebuješ látku více dovysvětlit, ale nechceš si platit za doučování? Navštiv náš Youtube kanál nebo nás sleduj na Facebooku. Připravujeme pro tebe výuková videa, týkající se maturitních témat z češtiny, matiky a také cizích jazyků.

3. Učebnice

Pro přípravu na maturitu můžeš využít samozřejmě také řadu učebnic, které jsou k tomu přímo určené. Každému sedne něco jiného, proto doporučujeme si nejlépe zajít do nejbližšího knihkupectví a projít si více takovýchto učebnic, abys zjistil, jaký styl ti vyhovuje. Pokud se ti nechce do knihkupectví, mrkni např. na eshop Knihy Dobrovský.

4. Výukové online kurzy

Pokud nechceš nic podcenit a rád bys využil možnosti mít i svého lektora pro doučování stále k dispozici, podívej se na naše přípravné online kurzy. V rámci kurzu ti budou k dispozici výuková videa, stovky testových otázek, vzorový maturitní test nanečisto a živý webinář s lektorem.

 

Online příprava k maturitě

Kurzy obsahují desítky hodin výukových videí, stovky testových otázek k procvičení, vzorové maturitní testy nanečisto a živý webinář s lektorem. S tímto zvládneš maturitu levou zadní!

Byl pro tebe tento článek užitečný? Nasdílej ho svým kamarádům.