30% sleva na maturitní a přijímačkové kurzy vyprší za . Získat kurz s 30% slevou!
Košík je prázdný

Jak se nejlépe připravit na přijímačky na střední školu?

Čekají tě letos přijímačky na SŠ a zatím si nevíš rady, z čeho se připravovat? Mrkni na náš krátký souhrn tipů, které jsme pro tebe připravili.

Přijímačky na střední školu

1. Zadání testů z minulých let

Nejlepší možnou přípravou je projít si testy z minulých let. Jen tak se můžeš vcítit do situace, až budeš psát test „naostro.“ Doporučujeme dodržovat při vypracovávání testu doma všechny náležitosti, tak jako by to bylo ve škole. Nezapomeň si tedy nastavit stopky a podívej se, jaké můžeš používat pomůcky. Na našich stránkách jsme pro tebe připravili zadání a výsledky testů z minulých let, a to z českého jazyka a matematiky.

2. Výuková videa

Potřebuješ látku více dovysvětlit, ale nechceš si platit za doučování? Navštiv náš Youtube kanál nebo nás sleduj na Facebooku. Připravujeme pro tebe výuková videa, týkající se přípravy ke zkoušce z češtiny a matiky.

3. Učebnice

Pro přípravu na přijímačky můžeš využít samozřejmě také řadu učebnic, které jsou k tomu přímo určené. Každému sedne něco jiného, proto doporučujeme si nejlépe zajít do nejbližšího knihkupectví a projít si více takovýchto učebnic, abys zjistil, jaký styl ti vyhovuje. Pokud se ti nechce do knihkupectví, mrkni např. na eshop Knihy Dobrovský.

4. Výukové online kurzy

Pokud si chceš přijímačky vyzkoušet z pohodlí svého domova, podívej se na naše přípravné online kurzy. V kurzech najdeš výuková videa, vzorové testy, vyhodnocení testů do 24 hodin, možnost se k testům vracet kdykoliv po celý školní rok a závěrečný živý webinář s lektorem

 

Online příprava k přijímačkám

Kurzy obsahují testy nanečisto z matematiky a češtiny, výuková videa s podrobným vysvětlením testových otázek a živý webinář s lektorem. S tímto zvládneš přijímačky levou zadní!

Byl pro tebe tento článek užitečný? Nasdílej ho svým kamarádům.